Herinneringsdienst

In de afgelopen maanden waren de uitvaarten die ik mocht begeleiden anders dan anders. Niet minder warm of liefdevol maar de 1,5 mtr afstand was zeker een beperkende factor. Ik kon gelukkig iedereen -weliswaar op gepaste afstand- persoonlijk bezoeken.

Versoepeling

Per 29 april versoepelen de regels. We mogen (weer) met 100 personen een uitvaart bijwonen mits we de 1,5 mtr in acht nemen. Op locatie en in de buitenlucht is het (met toestemming van de gemeente) zelfs met nog meer personen toegestaan. Ik vertel u graag welke mogelijkheden er op dit gebied zijn.

Herinneringsdienst

Dit maakt dat er weer meer mogelijk is. Niet alleen tijdens het afscheid maar ook wanneer u in de afgelopen maanden afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. Herinneringen ophalen is voor nabestaanden zeer troostend en waardevol. Samen foto’s kijken, passende muziek, rituelen en sprekers. Hoe mooi zou het zijn om het afscheid dat plaats vond in de coronatijd nog eens over te doen maar dan met iedereen die u erbij wenst. Geen restricties in de aantallen. Dat kan in de vorm van een herinneringsdienst.  In de open lucht of bij uw favoriete horecagelegenheid. Er is van alles mogelijk. En ik denk graag met u mee.

Gratis herinneringsfotografie!

Ik gun u iets extra’s! Een afscheid laten fotograferen wordt als zeer troostend ervaren. U kunt later terugkijken en de momenten terug zien die toen misschien niet zijn opgevallen. Herinneringen die vastliggen. Wanneer u de begeleiding van een herinneringsdienst door mij laat verzorgen bied ik u de fotografie van dit samenzijn (geheel gratis!) aan. De fotografie wordt verzorgd door Sophie Bik  en vertegenwoordigd een waarde van maarliefst € 250,00!

Mooi verpakt in een album zodat u dit samenzijn later nog eens kunt herbeleven.

Dit aanbod geldt voor iedereen die in coronatijd afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. Oók wanneer ik niet de begeleiding bij het afscheid van uw dierbare heb verzorgd.  

Wat houdt dit bijzondere aanbod in?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Bespreken van de wensen
  • Helder en transparant kostenoverzicht
  • Begeleiding en organisatie herinneringsdienst door Boom afscheidszorg *
  • Check verzekeringsgeld **
  • Maximaal 2 uur fotografie tijdens de herinneringsdienst verzorgd door Sophie Bik Fotografie
  • Herinneralbum van 20 pagina’s (15x15cm – ca. 45 foto’s) incl. opmaak/bewerking
  • Inclusief reiskosten in de regio Twente
  • Bij een overlijden tussen 1 maart en 30 juni 2020 kunt u tot 1 jaar na overlijden van dit aanbod gebruik maken.

* Bovenstaand aanbod geldt bij een minimale afname van 10 begeleidingsuren (à € 89,50 per uur) door Boom afscheidszorg.

** Heeft u in de afgelopen maanden afscheid genomen van een dierbare waarbij uitvaartbegeleiding van een verzekeringsmaatschappij is ingezet? Dan kan het zijn dat u niet alles heeft afgenomen van het pakket dat u heeft afgesloten. Wat betekent dat er nog “geld” over is. Deze gelden kunnen alleen voor uitvaartgerelateerde diensten of producten worden ingezet zoals bijvoorbeeld een herinneringsdienst. Ik zoek dit graag voor u uit.

Interesse?

Ik ben op verschillende manieren bereikbaar:

Per mail: natasja@boomafscheidszorg.nl
Per telefoon/what’s app: 06-22999396
Via de sociale media:  

Warme groet,

Natasja Kroese
Boom afscheidszorg