Contact

Bij overlijden ben ik 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar op 06-22999396.

Ik woon in Borne maar verzorg uitvaarten door geheel Twente. Woont u buiten deze regio neemt u dan ook gewoon contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de wensen van uw uitvaart kunt u mij het best overdag bereiken.

Mijn gegevens:

Boom afscheidszorg
Natasja Kroese
Spinnerstraat 2
7621 TL Borne
natasja@boomafscheidszorg.nl

Samenwerking

Boom afscheidszorg staat voor persoonlijke aandacht. Ik wil graag zo flexibel mogelijk werken en iedereen op elk gewenst moment te woord staan. Het kan echter natuurlijk voorkomen dat ik vanwege mijn werkzaamheden de telefoon niet kan beantwoorden. Of dat het bij een uitvaart handig is om op een paar extra medewerkers te kunnen terugvallen. Daarom werk ik samen met collega’s uit de regio waaronder Heidi Wevers van Heidi Wevers Uitvaartbegeleiding  en Els van Rijnsoever van Els Uitvaartbegeleiding. Beiden gevestigd in Enschede.

Hoewel we drie verschillende organisaties zijn, hanteren we veelal dezelfde uitgangspunten in ons werk. We hechten aan persoonlijke aandacht en hebben oog voor detail. Samen doen we er alles aan om de uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen.

Daarom schakelen we in voorkomende gevallen de telefoon aan elkaar door en werken we – in overleg – samen bij de wat grotere uitvaarten. Uiteraard bel ik u altijd persoonlijk terug, mocht u mij niet hebben kunnen bereiken.