Boom afscheidszorg

De naam Boom afscheidszorg is een eerbetoon aan mijn (veel te vroeg) overleden schoonmoeder Addie Boom. Zij nam mij destijds in vertrouwen en sprak haar wensen rondom haar uitvaart uit. Vervolgens vroeg ze me deze wensen te realiseren. Het was een hele eer om dit voor haar te mogen doen…. Daarnaast gaf het ons als nabestaanden veel voldoening en rust dat de uitvaart geheel in haar stijl werd uitgevoerd. De kiem was gelegd om zelf ook actief te worden in persoonlijke afscheidszorg…

Maar de naam ‘Boom’ betekent meer. Ik kom zelf altijd tot rust in het bos. Ik hou van wandelen. De symboliek van de boom spreekt mij ook aan. De kwetsbaarheid en kracht tegelijk. Stevige wortels, het meeveren op de wind. En natuurlijk het vallen van de bladeren tijdens de herfst…

Passende keuzes voor een persoonlijke uitvaart

Die rust wil ik heel graag overbrengen. Want rust is wat ik u ook wil geven rondom het afscheid van uw dierbare. Rust om passende keuzes te kunnen maken. De rust dat het allemaal goed geregeld wordt. En het bevrijdende gevoel dat alles volgens uw wens wordt uitgevoerd. Voor zowel degene die zijn of haar uitvaart al wil regelen als voor de nabestaanden.

Over mij

Mijn naam is Natasja Kroese (1973), ik ben getrouwd met Martijn en moeder van 2 heerlijke zonen.  Ik heb een passie voor organiseren en vind veel voldoening, dankbaarheid, liefde en verbinding in mijn werk als uitvaartbegeleider. Ik wil graag iets betekenen voor mensen in de laatste, vaak moeilijke fase van hun leven én voor hun nabestaanden.

Met veel energie, rust en empathie zet ik me in voor een passend en persoonlijk afscheid.

De families die ik in de afgelopen jaren bij mocht staan geven mij vaak terug dat mijn persoonlijke en betrokken benadering hen veel rust geeft. Benieuwd naar hun ervaringen, u leest ze hier.

Mijn drive: voor iedereen een persoonlijke uitvaart, voor nabestaanden een troost

De bomen komen uit de grond en uit hun stam de twijgen.
Iedereen vindt het heel gewoon  dat zij weer bladeren krijgen.
We zien ze vallen naar de grond en dan opnieuw weer groeien.
Zo heeft de aarde ons geleerd dat àl wat sterft zal bloeien.

Toon Hermans