Over mij

Ik gun het iedereen dat je met elkaar in veel liefdevolle momenten terugkijkt op een warm en persoonlijk afscheid van een dierbare overledene. Bij al hun verdriet, zorgen, vragen en moeilijke tijden ondersteun ik nabestaanden met hart en ziel. En met 100% persoonlijke aandacht.

Addie Boom overleed te vroeg. Ze was mijn schoonmoeder. Voor haar overlijden deelde ze haar wensen met mij rondom haar uitvaart en vroeg of ik deze wilde realiseren. Ik was toen nog geen uitvaartbegeleider en vond het een hele eer. Het zaadje was geplant. Later startte ik uitvaartonderneming Boom afscheidszorg, vernoemd naar Addie.

Maar ‘Boom’ betekent meer voor mij. In het bos kom ik altijd tot rust en de symboliek van de boom spreekt mij aan. De kwetsbaarheid en kracht tegelijk. Stevige wortels, het meeveren op de wind. En natuurlijk het vallen van de bladeren tijdens de herfst. De rust die ik ervaar in een bos wil ik graag overbrengen naar anderen. Rust om passende keuzes te maken, rust dat het allemaal goed geregeld wordt met het vertrouwen dat alles naar wens verloopt.

Die rust wil ik heel graag overbrengen. Want rust is wat ik u ook wil geven rondom het afscheid van uw dierbare. Rust om passende keuzes te kunnen maken. De rust dat het allemaal goed geregeld wordt. En het bevrijdende gevoel dat alles volgens uw wens wordt uitgevoerd. Voor zowel degene die zijn of haar uitvaart al wil regelen als voor de nabestaanden.

Mijn naam is Natasja Kroese (1973), getrouwd met Martijn en moeder van twee heerlijke zonen. We wonen in Borne in het mooie Twente. Ik vind veel voldoening, dankbaarheid, liefde en verbinding in mijn werk als uitvaartbegeleider. Ik wil graag mensen inspireren om geen gêne te hebben over de dood te praten. Het einde van je leven verdient net zoveel aandacht en voorbereiding als het begin.