Ervaringen

Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook.

De families die ik mocht begeleiden gaven op hun eigen unieke manier vorm aan het afscheid van hun dierbare. Hun ervaringen over mijn begeleiding deel ik graag hier.

Ervaringen van nabestaanden:

Natasja heeft er voor gezorgd dat we op een hele fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader en daar zijn we heel dankbaar voor. Ze denkt mee, komt met goede ideeën en alles is tot in de puntjes verzorgd. Haar persoonlijke benadering en oog voor kleine details is echt top.

Kortom  .

Roy en Anita Eggert

Dag Natasja,

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de perfecte en professionele begeleiding van de uitvaart van mijn moeder.

Het ontbrak werkelijk aan niets.

De bemiddeling tussen mijn zus en mij kreeg je er als kadootje bij……

Met hartelijke groet,

Jan van Hummel te Losser

16 mei 2019 heeft Natasja de uitvaart van mijn man, onze vader en opa geregeld.

Wij vinden Natasja een warm, rustig, zorgzaam en een hartelijk persoon.

De zorg en belangstelling voor alles was goed en gemoedelijk, ze neemt de tijd en stelt dingen voor waar je zelf niet aan denkt.

De condoleance thuis en de uitvaart zelf daar kregen wij zelfs complimenten over!

Ook de nazorg is erg warm van Natasja, een lieve kaart op de dag dat mijn man jarig zou zijn geweest Rond de feestdagen en een jaar na de uitvaart kregen we een mooi aandenken, wat zeer gewaardeerd werd en nog nooit gehoord dat iemand zo iets doet.

Wij zouden Natasja zeker aanbevelen bij anderen, zij geeft je een ontspannen gevoel in deze moeilijke tijd.

Familie Wolsink

Enschede

In een moeilijke tijd waarin we afscheid moesten nemen van mijn vrouw, moeder en schoonmoeder was er Natasja van Boom afscheidszorg.

Wat een ontzettende lieve vrouw die haar werk doet met haar hart. Wat zijn wij haar dankbaar.

Ze helpt je overal bij, geeft adviezen en je kunt dag en nacht contact met haar opnemen. Voor ons werd een verdrietig afscheid een heel mooi afscheid. Alles was zo mooi geregeld en we kijken met een goed gevoel terug. Afscheid nemen is niet fijn, maar iets wat tot in de puntjes geregeld is  maakt het afscheid nemen draaglijker. Alles is zo gegaan zoals mijn moeder het had gewild.

We zijn Natasja zo dankbaar, omdat het niet iets zakelijks is, maar menselijks. Het is een moeilijke tijd maar Natasja maakt het draaglijker.

Helaas is mijn vader, schoonvader ook ziek, maar mocht de tijd daar zijn nemen we zeer zeker weer contact op met Boom afscheidszorg.

Natasja nogmaals bedankt voor alles. Je bent een prachtmens.

Lieve groetjes Johan, Isabelle en Xander