Kosten en verzekering

Wat kost een uitvaart? Die vraag is moeilijk meteen te beantwoorden. Het heeft te maken met welke keuzes je maakt. Je kunt ervan uitgaan dat in Nederland een (natuur)begrafenis of crematie tussen de € 5.000 en € 10.000 kost. Kies je voor begraven of cremeren? In welke locatie vindt het afscheid plaats (aula, kerk of een andere afscheidslocatie) en hoeveel mensen zijn bij de uitvaart aanwezig? Dat laatste heeft invloed op het aantal rouwkaarten, de afscheidslocatie, het aantal genodigden en de catering. Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de hoogte van de kosten van de uitvaart

Welke verzekering?

Hoe, waar en voor hoeveel je verzekerd bent, kan ik voor je uitzoeken. Je kunt altijd bij mij terecht. Bij iedere verzekeringssituatie mag je je eigen uitvaartondernemer kiezen. Soms denken nabestaanden dat er geen uitvaartverzekering is, maar regelmatig ontdekken we nog wel eens dat er ergens een oude begrafenispolis ligt. In deze flyer vertel ik je welke soorten verzekeringen er zijn en hoe je erachter kunt komen óf er een uitvaartpolis of misschien wel meerdere polissen zijn.

Voor ieder budget

Ik ben helder en transparant over de kosten die je kunt verwachten bij een uitvaart. Elk afscheid is maatwerk en telkens anders. Dat geldt ook voor het budget dat je ter beschikking hebt en welke wensen je hebt. Wat dat betreft, zijn er legio mogelijkheden, ook als je gebonden bent aan een bepaald budget. Mijn prijzen zijn marktconform en als alle wensen voor de uitvaart helder zijn, maak ik een overzichtelijke kostenbegroting. Als je een uitvaartverzekering hebt, kijken we in hoeverre deze de kosten dekt. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Bel: 06-22999396 of mail: natasja@boomafscheidszorg.nl