Verzekering uitvaart

Ongeacht of, hoe en waar u verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht! U bent vrij om zelf een uitvaartbegeleider te kiezen. Zorg voor een uitvaartbegeleider die bij u past en waar u een goed gevoel over heeft.

Belangrijk: u bent te allen tijde vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer

Wat je moet weten over je uitvaartverzekering! Ook als je denkt dat je niet verzekerd bent.
Download hier de flyer

Kosten uitvaart

De vraag “Wat kost een uitvaart?” is lastig te beantwoorden. Dat heeft uiteraard allemaal te maken met de keuzes die u maakt. Een gemiddelde uitvaart in Nederland kost tussen de 5.000 en 10.000 Euro.

De keuzes voor begraven of cremeren, locaties (aula, kerk, andersoortige afscheidslocaties), aantallen (rouwkaarten, liturgieën, kopjes koffie) etc. zijn vanzelfsprekend in grote mate bepalend.

Ik ben graag helder en transparant over de kosten. Elke uitvaart is steeds weer anders en dus maatwerk. Dat geldt ook voor het te besteden budget. Ik kan vooraf voor u uw verzekering (en) bekijken zodat u weet waar u aan toe bent.

Ik hanteer marktconforme prijzen en maak, zodra duidelijk is welke keuzes rondom de uitvaart zijn gemaakt, een transparante en inzichtelijke kostenbegroting. Zo komt u ná de uitvaart nooit voor verrassingen te staan. Ik ondersteun u ook graag als u gebonden bent aan een bepaald budget. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Bel: 06-22999396 of mail natasja@boomafscheidszorg.nl