Bespreek uw afscheid

Misschien bezoekt u deze website omdat u eens wilt kijken of u met Boom afscheidszorg een uitvaart voor zou willen bereiden. Mogelijk zoekt u alleen informatie. Graag deel ik mijn ervaringen met u.

Het bij leven regelen van uw uitvaart is niet alleen voor uzelf een goede gedachte, maar neemt ook veel druk weg bij nabestaanden. Zij krijgen hierdoor in de dagen na het overlijden de tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met hun emoties. Dat is erg belangrijk voor het rouwproces. Het is vaak een hele opluchting dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over alle praktische zaken waar een beslissing over moet worden genomen.

De wensen voor uw uitvaart

Het afscheid hoort bij het leven..
In uw leven is vaak alles al tot in de puntjes geregeld. Maar hoe zit dat met uw afscheid? Wat kunt u vooraf al bepalen? En hoe ontlast u uw nabestaanden in die verdrietige tijd? Kunt u uw eigen uitvaartbegeleider kiezen? Wat kost een gemiddelde uitvaart eigenlijk? Hoe voorkomt u dat uw geliefden met onbeantwoorde vragen en onverwachte kosten achterblijven? Bent u goed verzekerd?
Deze vragen houdt veel mensen bezig. Het is goed om bepaalde zaken al voor uzelf vast te leggen. Een geruststellende gedachte, en voor uw nabestaanden een hele zorg minder.

Het is heel waardevol voor alle betrokkenen om te weten wat iemand juist wel of niet wenst na zijn of haar overlijden en tijdens de uitvaart. En mogelijk wilt u op voorhand graag een kostenindicatie. Ook dat kan. Aan de hand van uw wensen maak ik graag een (globale) transparante begroting van de uitvaartkosten. Zo dat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard leg ik mijn werkwijze tijdens een oriënterend gesprek volledig aan u uit en kunt u mij uw wensen kenbaar maken.

Kortom, ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om alle relevante onderwerpen te bespreken en uw wensen vast te leggen. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Bel voor het inplannen van een afspraak 06-22999396

“Mijn Afscheidsgids”

Deze gids helpt u bij het nadenken over en opschrijven van uw afscheidswensen. Zo kunt u er bij leven aan bijdragen dat uw afscheid wordt vormgegeven op een manier die bij u past. Stap voor stap wordt u door alle aspecten rondom een uitvaart geleid. Hierbij kunt u telkens aangeven wat u wenst. Een (gratis) gids ontvangen? Aanvragen kan via mail, what’s app of middels een telefoontje.

Ik stuur u de afscheidsgids geheel vrijblijvend en kosteloos toe.

De afscheidsgids liever op de computer invullen? Ook dat kan. U kunt hier de pdf downloaden

Het bij leven regelen van uw uitvaart is niet alleen voor uzelf een goede gedachte, maar neemt ook veel druk weg bij nabestaanden. Zij krijgen hierdoor in de dagen na het overlijden de tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met hun emoties. Dat is erg belangrijk voor het rouwproces. Het is vaak een hele opluchting dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over alle praktische zaken waar snel een beslissing over moet worden genomen.