Een lot uit de loterij

Januari 2019

Net als heel veel Nederlanders heb ik een Oudejaarslot gekocht. Niet omdat ik de illusie heb dat ik miljoenen ga winnen (ik zou ze ook niet weigeren hoor…) maar meer omdat het voor mij (en ons gezin) hoort bij het oudejaarsgevoel. Net als de eigengemaakte oliebollen en appelbeignets, het vuurwerk en de gezelligheid in onze straat.

Wanneer u dit leest hebben we 2018 inmiddels achter ons gelaten en ligt 2019 nog bijna helemaal voor ons. Wie weet wat het lot ons gebracht heeft en wat het ons gaat brengen. Misschien zijn we een paar Euro’s rijker maar me rijker voelen dan op oudejaarsavond ….

Geen verrassingen achteraf

Geld maakt niet gelukkig, dat klopt. Maar kan het leven soms wel even net wat gemakkelijker maken. Dat kom ik in mijn werk als uitvaartbegeleider ook tegen. Niet iedereen is (voldoende) verzekerd of was in de gelegenheid om te sparen voor zijn/haar uitvaart. Daar kunnen vele redenen aan ten grondslag liggen. Belangrijk is dat iedereen een waardig afscheid verdiend ongeacht het budget. Ook met een beperkter budget kan een persoonlijk afscheid worden verzorgd. Ik ben graag helder en transparant over de kosten. Elke uitvaart is steeds weer anders en dus maatwerk. Dat geldt ook voor het te besteden budget. Ik hanteer marktconforme prijzen en maak, zodra duidelijk is welke keuzes rondom het afscheid zijn gemaakt, een transparante en inzichtelijke kostenbegroting. Zo komt u ná de uitvaart nooit voor verrassingen te staan. Ik begeleid u ook graag als u gebonden bent aan een bepaald budget. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Oude uitvaartpolis

Wie weet ben u rijker dan u denkt. Oude uitvaartpolissen blijken vaak nog van waarde zonder dat u het weet. Weet u niet goed waar te beginnen dan help ik u graag.

Rust

Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent? Welke kosten er gepaard gaan met uw wensen?
Het is heel waardevol voor alle betrokkenen om te weten wat iemand juist wel of niet wenst na zijn of haar overlijden. Aan de hand van uw wensen maak ik graag een transparante begroting van de kosten. Zo dat u weet waar u aan toe bent.

Het bij leven regelen van uw afscheid is niet alleen voor uzelf een goede gedachte, maar geeft ook rust aan de nabestaanden in de week van de uitvaart.
Kortom, ik ga graag vrijblijvend met u in gesprek om alle relevante onderwerpen te bespreken en uw wensen vast te leggen. Dit is uiteraard geheel kosteloos.

Natasja Kroese

Boom afscheidszorg