Nagenieten

April 2019

Met de beentjes hoog en de laptop op schoot zit ik met een grote glimlach alle berichten in mijn mailbox, what’s app en op de social media te lezen en gaan mijn gedachten terug naar dit afgelopen weekend.

Terugblik

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wat een weekend. Het begon voor mij al vrijdag met het ophalen van allerlei zaken die ik van ondernemers uit Borne mocht lenen zodat niets een goede presentatie in de weg zou staan. Zaterdagochtend om 09.00 uur gingen we met een tweede volle auto naar de Zwanenhof om te gaan beginnen met de opbouw van de inspiratiefair. Alle tafels op de juiste plek, toch nog wat schuiven voor een betere indeling. Ja, om 14.00 uur was ik tevreden met de opstelling in de diverse zalen. Nog even naar de kapper en de auto wassen en na het avondeten weer terug naar de Zwanenhof (auto wederom volgeladen..). Dit keer ook zoonlief en zwager mee om te helpen bij het in elkaar zetten van de bewegwijzering zowel buiten als binnen, het inrichten van de ruimte voor de kids en natuurlijk mijn eigen presentatie.

Om 22.00 uur waren we klaar en hebben we in de bar nog gezellig een afzakkertje genomen met een aantal standhouders die er een lekker weekendje Twente van hadden gemaakt.

Eindelijk was het zover..

Na een korte nacht (de klok ging ook nog eens een uur vooruit) waren we om 08.00 uur weer bij de Zwanenhof. Het opbouwen van de stands was begonnen. Prachtig om te zien hoe al het moois dat zorgvuldig was meegenomen een plekje verdiende. Ontroerd sprak ik de standhouders toe en om 10.30 uur opende het koor Völle Wille met hun levensliederen  de inspiratiefair. Inmiddels mocht ik ook de eerste bezoekers al verwelkomen. Ongekend wat een mooie dag, wat een energie, mooie gesprekken, verbinding en ontroering.

Dankwoord

Ik wil dan ook heel graag van de gelegenheid gebruik maken om alle standhouders te bedanken voor hun geweldige bijdrage en komst naar Zenderen, de medewerkers van de Zwanenhof te bedanken voor de echte Twentse gastvrijheid, jullie flexibiliteit en het meedenken. En in het bijzonder wil ik mijn lieve vrienden, familie en mijn gezin bedanken voor hun hulp in alle opzichten. Zonder hen had ik deze inspiratiefair rondom overlijden niet kunnen organiseren.

Tot slot

En hoe fijn is het dan om terug te lezen dat eenieder dat ook zo ervaren heeft en geniet ik van al het moois dat me is overkomen en voel ik me een rijk en dankbaar mens.
Een diepe buiging!

Liefs van Natasja