Trots op het resultaat!

Februari 2024

Herken je dit? Altijd zoveel plannen. Mijn hoofd loopt er soms wel eens van over. Als ik iets bedenk wil ik het graag meteen uitvoeren. Dat gaat natuurlijk niet altijd zonder slag of stoot, maar vaak lukt het gelukkig wel. Het uitvaartfestival is er een voorbeeld van, maar ook het theaterstuk ‘Kom uit de Kist’ waarmee ik nu flink druk ben. Indirect heeft het allemaal te maken met mijn beroep als uitvaartbegeleider.

Even terug naar zes jaar geleden: met mijn ideeën en idealen van toen begon ik Boom Afscheidszorg. Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook. Het is nog steeds de basis van mijn onderneming. Maar door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld, ontwikkelde Boom Afscheidszorg zich mee en zijn we gegroeid in expertise. Ongemerkt ging dat best snel. Ik wil steeds meer tot de kern doordringen: hoe moet je uitvaart eruit zien en wat zijn je wensen? Ik kwam erachter dat er vaak niet over gesproken werd. Het taboe op praten over de dood is één van de dingen die ik wil doorbreken. Vandaar ook de oprichting van Stichting de Boompjes waarover ik in mijn vorige column schreef. En daarnaast wil ik alles naar wens tot in de kleinste details organiseren. Precies zoals de overledene dat gewild heeft.

Frisse make-over

Als je zo terugkijkt en je maakt een sprongetje in de tijd paste mijn website niet helemaal meer bij mij en mijn bedrijf. Fotomateriaal was verouderd, de teksten zijn van toen en de algehele look & feel verdienden een frisse make-over. Met mijn fijne gezin, lieve ouders en enkele dierbare vrienden heb ik afgelopen december een fotoshoot in Oldenzaal georganiseerd die we helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ik mag zeggen: het resultaat is er naar. Daar ben ik best trots op, trots op ons allemaal. Parallel zijn er nieuwe teksten geschreven en heeft de websitebouwer een nieuwe indeling gemaakt. Zelf hebben we de inhoud vormgegeven. Op deze manier wil ik graag meer laten zien wie ik ben, wat ik doe en waar ik met mijn bedrijf voor sta. Kijk maar eens op www.boomafscheidszorg.nl.

En heb jij bij het bekijken van de website het gevoel met haar wil ik wel eens in gesprek om mijn wensen te noteren. Schroom dan niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek.

Warme groet,

Natasja Kroese
Boom afscheidszorg
www.boomafscheidszorg.nl
06-22999396