Ubuntu

Oktober 2022

Ubuntu- foto bos - Boom afscheidszorg

Het is maandag 23 oktober 2017 10.30 uur. Ik stap samen met mijn man de Kamer van Koophandel binnen om mijn bedrijf in te schrijven. Om 10.46 uur is Boom afscheidszorg een feit. Op dat moment zit ik in de laatste fase van mijn opleiding en ben ik druk bezig met de opstart van mijn eigen uitvaartonderneming. Het KvK nummer was o.a. nodig om een bankrekening te openen.

5 jaar later

Vijf jaar later staat er een mooi, solide en bloeiend bedrijf waar ik enorm trots op ben. Mijn eerste lustrum en ik hoop dat er nog vele mogen volgen. Ook de komende jaren zal ik vooral dicht bij mezelf blijven, mijn intuïtie volgen en dat doen wat mijn hart me ingeeft (wat een ander daar ook van mag vinden). Dit heeft me zowel op persoonlijk als zakelijk gebied ontzettend veel gebracht. De keuze van het lettertype van mijn logo (Ubuntu) is puur op gevoel gekozen zonder dat ik de betekenis kende; open staan voor de ander, elkaar willen begrijpen en vooral ook: iets zinvols doen voor de ander.

Dankbaar

Ik ben omdat wij zijn, dat is de vrije vertaling van het woord Ubuntu. Zo voelt het voor mij want Boom afscheidszorg zou er niet zijn als jullie er niet zouden zijn. En met jullie bedoel ik de vele families die mij hun vertrouwen hebben gegeven om het afscheid van hun dierbare te begeleiden. Maar ook mijn gezin, familie en vrienden die altijd naast me staan en begripvol zijn wanneer ik weggeroepen wordt. Ik heb lieve collega uitvaartbegeleiders die mij helpen wanneer nodig en heel veel mooie mensen die met passie hun vak uitoefenen die ik inschakel om dat afscheid te realiseren die past bij de familie en hun dierbare die is overleden. Ik ben hier enorm dankbaar voor.

Tot slot

Met vertrouwen kijk ik uit naar het komende jaar. Op 26 maart 2023 verwelkom ik, samen met heel veel mooie bedrijven, jullie graag op Boom Uitvaartfestival. Want mijn missie blijft: leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook…

Hartelijke groet,

Natasja Kroese
Boom afscheidszorg
www.boomafscheidszorg.nl
06-22999396