Samen herinneren

Juni 2020

Samen herinneren - Boom Afscheidszorg

In de afgelopen maanden waren de uitvaarten die ik mocht begeleiden anders dan anders. Niet minder warm of liefdevol maar afstand was zeker een beperkende factor. Ik kon gelukkig iedereen -weliswaar op gepaste afstand- persoonlijk bezoeken. Maar die verrekte keuze om met slechts 30 personen de uitvaart bij te wonen hebben mijn families als heel lastig ervaren.

Versoepeling

Per 1 juni versoepelen de regels. Het aantal van 30 personen blijft nog van kracht maar we mogen na afloop weer een kopje koffie met elkaar drinken en zo kunnen we dan toch even napraten en samen herinneringen ophalen. Enorm waardevol voor de nabestaanden. Vanaf 1 juli mogen we met 100 personen weer een uitvaart bijwonen. De knuffel of die arm om je heen moeten we nog wel missen. Maar dit samen beleven met eenieder die je dierbaar is kan weer.

Herinneringsdienst

Herinneringen ophalen is voor nabestaanden zeer troostend en waardevol. Samen foto’s kijken, passende muziek, rituelen en sprekers. Vanaf 1 juli mag dat met 100 personen. Hoe mooi zou het zijn om het afscheid dat plaats vond in de coronatijd nog eens over te doen. Een herinneringsdienst.  In de open lucht of bij uw favoriete horecagelegenheid. Er is van alles mogelijk. En ik help u hier graag bij.

Gratis fotografie

Ik gun u iets extra’s! Een afscheid laten fotograferen wordt als zeer troostend ervaren. U kunt later terugkijken en de momenten terug zien die toen misschien niet zijn opgevallen. Herinneringen die vastliggen. Wanneer u de begeleiding van een herinneringsdienst door mij laat verzorgen bied ik u de fotografie van dit samenzijn (geheel gratis!) aan. De fotografie wordt verzorgd door Sophie Bik. Mooi verpakt in een album zodat u dit samenzijn later nog eens kunt herbeleven. Dit aanbod geldt voor iedereen die in coronatijd afscheid heeft moeten nemen van een dierbare. Oók wanneer ik u niet heb begeleid bij het afscheid.

Meer weten?

Nieuwsgierig na het lezen van mijn column? Neemt u dan contact met mij op (06-22999396). Uitgebreide informatie is hier te vinden.

 

Warme groet,

Natasja Kroese

Boomafscheidszorg

www.boomafscheidszorg.nl